Ο Ιταλός γυμναστής της ΑΕΚ, Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για την στήριξη αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης της κρίσιμης κατάστασης από την Ένωση, αλλά και γενικότερα από την Ελλάδα, τονίζοντας πως άπαντες λειτουργούν σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Ο συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα με μήνυμά του στο Facebook θέλησε να ευχαριστήσει την ΑΕΚ για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει το κλαμπ, τονίζοντας ότι στην Ένωση βρήκε μία οικογένεια.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανάρτησε το σχόλιο του Ουρμπάνο στα social media, αναφέροντας: «Δεν είναι πάντα δεδομένη η συνεργασία με τόσο σπάνιους ανθρώπους!».

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κλαμπ που εργάζομαι.

Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει σταματήσει και οι προπονήσεις είναι σε αναστολή λόγω του κορονοϊού ,ο οποίος είναι σε έξαρση και μας εμποδίζει να συνεχίσουμε το πρόγραμμα της δουλειάς μας.

Ωστόσο αυτή η κατάσταση είναι ακραία και ως εκ τούτου, προτεραιότητα έχει η υγεία μας έναντι οποιουδήποτε άλλου ενδιαφέροντος.

Τώρα πρέπει να σκεφτούμε…

Οι παίκτες μας συνεχίζουν να δουλεύουν μόνοι τους και με δική τους ευθύνη για να κρατηθούν σε φόρμα .Με αυτόν τον τρόπο μας δίνουν το παράδειγμα σοβαρού επαγγελματισμού.

Το κλαμπ της ΑΕΚ FC είναι πάντα δίπλα στο staff μας ,στους παίκτες μας και γενικά σε όλα τα επίπεδα της εργασίας μας.

Μας υποστηρίζει πάντα σε ότι χρειαστούμε όταν δουλεύουμε online για τις ανάγκες των ασκήσεων της δουλειάς μας.

Τα άτομα που εργάζονται στο κλαμπ της ΑΕΚ καταρχήν αποδεικνύουν ότι μας αντιμετωπίζουν ανθρώπινα.

Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά γιατί νιώθω γύρω μου πολλή αγάπη για το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα.

Και λέμε λοιπόν:

Όταν με ρωτάνε πως νιώθεις αυτήν την τόσο δύσκολη περίοδο στην Ελλάδα, απαντώ ακριβώς έτσι: Αν ήμουν σε άλλη κατασταση δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Γιατί μένω μόνος κλεισμένος σε ένα σπίτι, με την οικογένεια μου στην Ιταλία και με τα γνωστά προβλήματα που υπάρχουν.

Για καλή μου τύχη!

Σπάνιο είδος στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Βρήκα μια κατάσταση στην οποία ο ένας βοηθάει τον άλλον και πραγματικά κανένας από ένας δεν νιώθει μοναξιά.

Κάτι σαν οικογένεια. Και αυτό δεν είναι λίγο.
Πιστέψτε με!».