Με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΣΑΚ για την πρόταση του ΕΣΑΚΕ, ο Νώντας Παπαντωνίου έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media και ανέφερε ότι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν άποψη για τέτοιες αποφάσεις.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Χωρίς να ζούμε σε άλλο κόσμο και παράλληλο σύμπαν σε τέτοιες δύσκολες μέρες για τη χώρα μας και τον κόσμο γενικά, έπρεπε σαν ΠΣΑΚ να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας γιατί καλώ ή κακώς το προϊόν είμαστε εμείς οι παίκτες.

Πρέπει να μας υπολογίζουν, να μας σέβονται και να μας δίνουν το λόγο σε τόσο σημαντικές αποφάσεις. Το λιγότερο να μας ακούνε. Δεν αποφασίζουν μόνοι τους για το δικό τους καλό μόνο. Από αυτό ζούμε τις οικογένειες μας και να μην ξεχνάμε ότι ούτε 1 εκατομμύριο ευρώ παίρνουμε, ούτε πληρωνόμαστε όλο το χρόνο. 8-10 μήνες και αν πάρουμε τα λεφτά μας.

Εγώ είμαι τυχερός γιατί φέτος αγωνίζομαι σε μια από τις πιο αξιόπιστες ομάδες εντός και εκτός παρκέ. Ελπίζω να βρεθεί λύση όταν με το καλό νικήσουμε στον πόλεμο με τον κορωνοϊό και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και μας λείπει».