Άρσεναλ και Τότεναμ ήρθαν να προστεθούν στην ήδη μακρά λίστα των ενδιαφερόμενων για τον αριστερό οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ολοένα αυξάνονται οι “μνηστήρες” για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Από τη Νάπολι και την Ίντερ, για τις οποίες υπάρχουν καθημερινά ρεπορτάζ στην Ιταλία, το “παιχνίδι” πλέον μεταφέρεται και στην Αγγλία.

Όπως αναφέρουν στο Νησί, η Τότεναμ θα κινηθεί για έναν φουλ μπακ στην αριστερή πτέρυγα το καλοκαίρι κι έχει βάλει στο… μάτι τον 23χρονο άσο, ο οποίος -σύμφωνα με τους Άγγλους- αποτελεί μεταγραφικό στόχο και της Άρσεναλ. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόκειται για δύο ομάδες που πήραν από πρώτο χέρι γεύση για τα προσόντα του Τσιμίκα τη φετινή σεζόν, στους αγώνες τους με τον Ολυμπιακό σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα αντίστοιχα.

Ο “Τσίμι” εξάλλου πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, την κορυφαία της καριέρας του, όπως σημειώνει και ο βρετανικός Τύπος, ενώ τα πήγε εξαιρετικά και απέναντι στον Τραορέ, κόντρα στη Γουλβς, ο οποίος κάνει… παπάδες φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κλείνοντας το ρεπορτάζ, επισημαίνει ότι με την πιθανή απόκτηση του Τσιμίκα, η Τότεναμ εκτός από έναν πολύ καλό παίκτη, θα έπαιρνε και μία νίκη… γοήτρου απέναντι στη μισητή συμπολίτισσα Άρσεναλ, που θέλει επίσης τον διεθνή άσο.