Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων και η μετάθεση τους (πιθανόν) για την άνοιξη του 2021, βάζει τους τίτλους τέλους στην πολυετή καριέρα του Λουίς Σκόλα στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Άπαντες θαύμασαν τον τρόπο με τον οποίο ο Λουίς Σκόλα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, οδήγησε την Αργεντινή μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Και όλοι περίμεναν ότι η τελευταία του παράσταση θα δοθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν αποκλείεται όμως η μετάθεσή τους λόγω κορωνοϊού να δημιουργήσει νέα δεδομένα, όπως ανέφερε ο ίδιος στο «Basquet Plus»: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα πλέον. Θέλουμε οι άνθρωποι και γενικά ο κόσμος να επιστρέψει στην κανονικότητα. Μετά θα δούμε αν θα παίξω σε ένα ματς ή σε ένα τουρνουά».

Στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε και για το πώς κατέληξε στην Αρμάνι Μιλάνο: «Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν σκόπευα να συνεχίσω να παίζω. Το είχα πει και στον ατζέντη μου ότι θέλω να αφοσιωθώ μόνο σ’ αυτό το τουρνουά. Με προσέγγισαν καλές ομάδες, αλλά δεν ήθελα να ακούσω κάποια προσφορά. Κάποια στιγμή, μου είπε ο ατζέντης ότι ο Έτορε Μεσίνα ήταν στο Μιλάνο και με ήθελε μαζί του. Με κάλεσε και ο ίδιος στη συνέχεια κι αρχίσαμε να έχουμε επαφή».