Η ΚΑΕ Άρης μας θυμίζει την μέρα που ο Νίκος Γκάλης «στριφογύρισε» την μπάλα στο δάχτυλο του στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στις 12 Μαρτίου 1988 και διοργανώνει διαγωνισμό για την επετειακή φανέλα με τον νούμερο “6”!

Διαγωνισμό με δώρο πέντε επετειακές φανέλες με το Νο6 πραγματοποιεί η ΚΑΕ Άρης, με αφορμή την… επέτειο του «Τι την έκανε την μπάλα ο Θεός», που φώναζαν οι φίλοι της ομάδας στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, στις 12 Μαρτίου 1988.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης για τον διαγωνισμό:

“Σαν…σήμερα όλη η Ελλάδα αναρωτήθηκε… “Τι την έκανε τη μπάλα ο…Θεός;”!

Στις 28 Μαρτίου 1988, ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τον Π.Α.Ο.Κ στα προημιτελικά του Κυπέλλου και προκρίνεται με 100άρα !

Τελικό σκορ 102-93, με τους Νίκο Γκάλη (36 πόντοι) και Παναγιώτη Γιαννάκη (27 πόντοι) να ξεχωρίζουν στην αναμέτρηση, που έμεινε…γνωστή για την κίνηση του Νίκου Γκάλη με τη μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα!

Μια κίνηση που από τότε έμεινε ως σήμα κατατεθέν και…προσπάθησαν πολλοί να την μιμηθούν!

Ανέβασε κι εσύ το δικό σου βιντεάκι με τη θρυλική κίνηση, με #τι_την_εκανε_τη_μπαλα_ο_θεος, κάνε tag την ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ARIS B.C.) σε Facebook ή/και Instagram (@aris.bc.official) και μπες στην κλήρωση για 5 επετειακές φανέλες με το Νο6!

O Διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 31 Μαρτίου στις 23:59!”

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

⚡ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ⚡ Σαν…σήμερα όλη η Ελλάδα αναρωτήθηκε… “Τι την έκανε ??τη μπάλα ο…Θεός;”! Στις 28 Μαρτίου 1988, ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τον Π.Α.Ο.Κ στα προημιτελικά του Κυπέλλου και προκρίνεται με 100άρα ! Τελικό σκορ 102-93, με τους Νίκο Γκάλη (36 πόντοι) και Παναγιώτη Γιαννάκη (27 πόντοι) να ξεχωρίζουν στην αναμέτρηση, που έμεινε…γνωστή για την κίνηση του Νίκου Γκάλη με τη μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα! Μια κίνηση που από τότε έμεινε ως σήμα κατατεθέν και…προσπάθησαν πολλοί να την μιμηθούν! Ανέβασε κι εσύ το δικό σου βιντεάκι με τη θρυλική κίνηση, με #τι_την_εκανε_τη_μπαλα_ο_θεος, κάνε tag την ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ARIS B.C.) σε Facebook ή/και Instagram (@aris.bc.official) και μπες στην κλήρωση για 5 επετειακές φανέλες με το Νο6! O Διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 31 Μαρτίου στις 23:59! #arisbc #arisbc20 #emperor #τι_την_εκανε_τη_μπαλα_ο_θεος #betshopgr #betshop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. (@aris.bc.official) στις