Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός της Τότεναμ, τάχθηκε υπέρ της ακύρωσης της σεζόν, σε περίπτωση που αυτή δεν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Υπέρ της λήξης της σεζόν σε περίπτωση που αυτή δεν ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου (όπως ήταν το χρονικό περιθώριο που έθεσε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν) τάχθηκε με δηλώσεις του στον Sky Sports, o αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν:

«Ξέρω ότι η Premier League θα κάνει ότι μπορεί για να τελειώσει η σεζόν. Ωστόσο, πρέπει να μπει μία καταληκτική ημερομηνία, στην οποία θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Για μένα το όριο είναι το τέλος του Ιουνίου. Το να παίξουμε μέσα στον Ιούλιο ή τον Αύγουστο και να πιέσουμε το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν δεν είναι λύση για μένα. Προφανώς και δεν είμαι ο τέλειος γνώστης για όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες, αλλά αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, ίσως πρέπει να δούμε τις επιλογές και να κοιτάξουμε μπροστά για την επόμενη περίοδο».

Υπενθυμίζουμε ότι η Premier League θέλει ακόμα 9 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί και πως κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα στο νησί έχει ανασταλεί τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου.