Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Spurs, σε περίπτωση που συνεχιστούν οι φετινές ανορθογραφίες. Τι ανέφερε για τον Μουρίνιο.

Ένα από τα πιο «καυτά» και πολυσυζητημένα ονόματα των τελευταίων μεταγραφικών περιόδων είναι σταθερά ο Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος φορ αποτελεί πόθο πολλών ομάδων, αλλά προς το παρόν εμφανίζεται πιστός στην Τότεναμ ή για να το θέσουμε διαφορετικά, οι Λονδρέζοι δεν έχουν ικανοποιηθεί οικονομικά από κάποια πρόταση.

Με τοποθέτηση που έκανε μέσω συνέντευξής του στο Skysports δεν εμφανίστηκε καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «Spurs». Ίσως, μάλιστα, να έδειξε και ποιο «ζεστός» από ποτέ για μεταγραφή. Αλλά δεν έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

«Δεν μπορώ να απαντήσω ναι ή όχι για το εάν θα μείνω για πάντα στην Τότεναμ. Αγαπώ την ομάδα και θα την αγαπάω για πάντα. Αλλά όπως πάντα έλεγα εάν δεν νιώθω ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση, δεν θα είμαι άνθρωπος που θα μείνει όπως και να ‘χει. Είμαι φιλόδοξος, θέλω να βελτιωθώ, να γίνω καλύτερος, να γίνω top ποδοσφαιριστής. Όλα εξαρτώνται από το τι θα συμβεί στην ομάδα και πόσο θα βελτιωθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.