Αμέσως έγινε αποδεκτή η πρόταση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, αναφορικά με τις μειώσεις στους μισθούς, όπως ξεκαθάρισε ο Άντε Τόμιτς.

Τα πράγματα στη… θέση τους ήθελε να βάλει ο Άντε Τόμιτς!

Ο εκ των αρχηγών της Μπαρτσελόνα τόνισε σε δηλώσεις του πως από την πρώτη συνάντηση έγινε αποδεκτή η πρόταση της διοίκησης για τη μείωση των μισθών και πως όλες οι φήμες που κυκλοφορούν, για το αντίθετο, είναι αναληθείς.

«Η δύσκολη κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι πέρα από τα σύνορα και δεν είναι μόνο το μπάσκετ στη Βαρκελώνη. Δεν είναι ηρωική πράξη για κάποιον που έχει βγάλει αρκετά χρήματα στην καριέρα του, να αφήνει ένας μέρος τους, από την στιγμή που υπάρχει κόσμος που τα βγάζει πέρα με πολύ λιγότερα», δήλωσε αρχικά ο Άντε Τόμιτς και πρόσθεσε:

«Για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, γιατί πολλές ψευδείς αναφορές έχουν γίνει στον Τύπο. Οι αρχηγοί της Μπαρτσελόνα, εγώ και ο Πιέρε Οριόλα μιλήσαμε με τη διοίκηση πριν από μερικές ημέρες. Από την πρώτη συνάντηση δεχθήκαμε τη μείωση του μισθού μας. Τότε μεταφέραμε την πρόταση στην υπόλοιπη ομάδα και είπαμε στους παίκτες εκείνοι να πάνε ένας ένας να υπογράψουν. Απ’ όσο γνωρίζω, αρκετοί παίκτες δέχθηκαν την πρότασ