Η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το καλοκαίρι του 2021 προκαλεί… πανικό στις τάξεις της Λίβερπουλ για την διάρκεια απουσίας του Μο Σαλάχ.

Τον κίνδυνο να χάσει για πολλούς μήνες τον Μοχάμεντ Σαλάχ μέσα στο 2021 αντιμετωπίζει η Λίβερπουλ, που με την αναβολή των μεγάλων διοργανώσεων βλέπει τους σημαντικότερους παίκτες της να έχουν πολύ φορτωμένο πρόγραμμα την επόμενη χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα οι κόκκινοι θα χάσουν τουλάχιστον για ένα μήνα τον Μοχάμεντ Σαλάχ (αλλά και σχεδόν όλους τους Αφρικανούς διεθνείς) λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που θα διεξαχθεί από τις 9 Ιανουαρίου 2021 ως τις 6 Φεβρουαρίου, ενώ για ο Αιγύπτιος λογικά θα χάσει και ολόκληρη την προετοιμασία, όπως και το ξεκίνημα της σεζόν, αφού όλα δείχνουν ότι θα κληθεί στην Ολυμπιακή ομάδα των φαραώ που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που θα διεξαχθούν (εκτός απροόπτου) από τις 23 Ιουλίου ως τις 8 Αυγούστου.

Αν σε αυτά προσθέσουμε και την καλοκαιρινή επιβάρυνση των ευρωπαίων διεθνών λόγω μετάθεσης και του Euro αντιλαμβάνεται κανείς ότι έρχονται μεγάλα ζόρια για τους σημαντικούς παίκτες, όλων των μεγάλων ομάδων.