Ο Χάρι Κέιν, έκανε σαφές ότι η νέα σεζόν θα τον βρει στην Τότεναμ, όμως άφησε την πόρτα ανοικτή για τα επόμενα χρόνια σε περίπτωση που η ομάδα δεν κατακτά τίτλους.

Αμφιβολίες για το μέλλον του στο Λονδίνο άφησε ο star-striker της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο κάνοντας σαφές ότι πέρα από ατομικούς τίτλους θέλει να πάρει στα χέρια του και ασημικό με το club που αγωνίζεται. Ο Κέιν θα γίνει 27 τον Ιούλιο και σε 198 αγώνες στην Premier League με την Τότεναμ έχει πετύχει 136 γκολ.

«Μου κάνουν συνχά αυτή την ερώτηση [για το αν θα περάσει όλη του την καριέρα στην Τότεναμ]. Δεν θα μπορούσα να πω ναι, δεν θα μπορούσα να πω όχι. Αγαπώ τους Spurs, θα τους αγαπώ πάντα. Πάντα έλεγα ότι αν νιώσω ότι η ομάδα δεν προοδεύει ή δεν πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση, είμαι κάποιος που δεν θα μείνει εδώ απλά για να μείνει.

Εχω φιλοδοξίες, θέλω να βελτιώνομαι, θέλω να γίνομαι καλύτερος, θέλω να είμαι ένας από τους κορυφαίους. Ολα εξαρτώνται από την ομάδα και την πρόοδο που θα έχει. Δεν είναι σίγουρο όττι θα μείνω αλλά δεν λέω ούτε ότι θα φύγω. Θα δούμε πως θα τα πάμε την επόμενη σεζόν, όμως με ξέρετε. Θέλω να κατακτήσω τίτλους» ήταν τα λόγια του Αγγλου φορ.