Πιστοί στην κοινωνική δράση τους οι Fentagin σε αυτές τις δύσκολες μέρες στέκονται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη προσφέροντας τρόφιμα και προϊόντα.

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων φίλων του Ατρόμητου αγόρασε και πρόσφερε στην αυτοδιαχειριζόμενη δομή «Ο Άλλος Άνθρωπος» τρόφιμα και προϊόντα για όλους όσοι έχουν ανάγκη.

Ο «Άλλος Άνθρωπος», είναι μια αυτοδιαχειριζόμενη δράση, όπου όσοι συμμετέχουν ευνοούνται. Όλοι είναι ίσοι γύρω από την κατσαρόλα, μαγειρεύουν μαζί και τρώνε από το ίδιο φαγητό και ας είναι διαφορετικοί από κάθε άποψη.

Για να γίνει ένα μαγείρεμα έχει ήδη προηγηθεί μια κινητοποίηση άλλων ανθρώπων, οι οποίοι έκαναν γνωστή την δράση στους φίλους τους, στο σχολείο των παιδιών τους, στο αθλητικό σύλλογο της περιοχής τους, στο μπαράκι της γειτονιάς, στους συναδέλφους τους και μετά κάποιοι άλλοι άνθρωποι οργάνωσαν μια εκδήλωση, κάποιοι το επικοινώνησαν στο fb, σχεδίασαν μια αφίσα, διοργάνωσαν ένα πάρτι, μία συναυλία, μια παράσταση, κάλεσαν τους γνωστούς τους.

Οι Fentagin συμμετείχαν ενεργά σε αυτή τη δράση, προσφέροντας τρόφιμα και προϊόντα προκειμένου να βοηθήσουν τους ανθρώπους που δεν ανήκουν στην κατηγορία των «ευνοημένων», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

«Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε, ο σύνδεσμος επέλεξε -οπως έχει κάνει άλλωστε και στο παρελθόν- να βοηθήσει όσους δεν ανήκουν στην κατηγορία των “ευνοημένων”, όσους δεν έχουν δεδομένο ένα πιάτο φαγητό ή ακόμα και στέγη.

Σε αυτό το πλαίσιο, της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης, αγοράσαμε και μεταφέραμε στην αυτοδιαχειριζομενη δομή ο ” Άλλος άνθρωπος” τρόφιμα και προϊόντα από τη μεγάλη λίστα όσων έχουν ανάγκη καθημερινά.

Όσοι θέλουν είτε να βοηθήσουν, είτε να βρουν ενα πιάτο ζεστό φαγητό, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στη σελίδα ” Ο Άλλος Άνθρωπος Κοινωνική Κουζίνα Δωρεάν Φαγητό Για Όλους” και να καλέσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Να ζήσουν οι οπαδοί.

Η αλληλεγγύη ήταν και θα είναι πάντα το όπλο μας.

40 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN».