Βαριά «καμπάνα» από την Μπάγερν περιμένει τον Ζερόμ Μπόατενγκ που «έσπασε» την καραντίνα και ενεπλάκη σε τροχαίο.

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ έφυγε από το Μόναχο την περασμένη Τρίτη προκειμένου να επισκεφθεί τον υιό του και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες. Το περιστατικό συνέβη σε αυτοκινητόδρομο στα περίχωρα του Μονάχου και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των διοικούντων τους Βαυαρούς, οι οποίοι θα τιμωρήσουν παραδειγματικά τον έμπειρο άσο.

«Ο αμυντικός της Μπάγερν, Ζερόμ Μπόατενγκ, έφυγε από το Μόναχο χωρίς την έγκριση της ομάδας», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση και προστίθεται: «Η απόσταση από τον τόπο κατοικίας του, ήταν τέτοια που συνιστά παραβίαση των σχετικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί από το κράτος της Βαυαρίας και τις υγειονομικές αρχές. Η Μπάγερν θεωρεί τον εαυτό της ως παράδειγμα. Μετά από αυτή την παραβίαση, ο σύλλογος αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο στον Μπόατενγκ και τα χρήματα θα δοθούν στο νοσοκομείο του Μονάχου».

Από την πλευρά του, ο διεθνής άσος, σχολίασε: «Αποδέχομαι όλες τις τιμωρίες στον κόσμο, αν είναι δικαιολογημένες. Και ξέρω ότι ήταν σίγουρα λάθος να μην ενημερώσω τον σύλλογο για το ταξίδι μου, αλλά εκείνη την στιγμή, σκεπτόμουν μόνο τον υιό μου. Δεν αισθανόταν καλά. Κι εάν ένας υιός καλέσει τον πατέρα του, τότε βέβαια θα πάει, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας! Για αυτόν, δέχομαι οποιαδήποτε τιμωρία, τελικά είναι ο υιός μου. Θα ήθελα να δω ποιος πατέρας δεν θα πήγαινε να δει το τετράχρονο παιδί του. Αν υπάρχει τιμωρία γι ‘αυτό, τότε το σέβομαι. Αλλά το βρίσκω λυπηρό».