O Γιώργος Δώνης μίλησε με αφορμή την επέτειο από την ιστορική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την κρίση της πανδημίας.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ:

«Νομίζω ότι υπάρχει μία υπερβολική διαχείριση στην Ελλάδα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Όταν άλλες χώρες που έχουν τεράστια προβλήματα με τον ιό προσπαθούν να βρουν τρόπο να τελειώσουν τα πρωταθλήματα. Δεν μπορούμε να βάλουμε το ποδόσφαιρο πάνω από την υγεία, μπορούμε όμως να δώσουμε χρόνο έτσι ώστε να δούμε και αναλόγως να πάρουμε την καλύτερη απόφαση. Νομίζω το σωστό θα ήταν να υπάρχει υπομονή και μετά από έναν μήνα να δούμε πως θα έχουν πάει τα πράγματα».

Για την απόφαση του Βελγίου να  διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα: «Θα πρέπει μετά ο εκάστοτε υφυπουργός αθλητισμού αν θα το επικυρώσει. Του χρόνου μετά ποιες ομάδες θα παίζουν; Θα γίνει μπαράζ του δεύτερου της Σούπερ Λιγκ και της Φούτμπολ Λιγκ; Και αν αρθεί η ποινή μας, ο Άρης θα είναι οριστικά εκτός Ευρώπης;»

Για το θέμα της παραμονής του στην ομάδα και τη νέα σεζόν: «Δεν είναι μόνο το τι θέλει ο προπονητής αλλά και το τι αποφασίζουν οι διοικήσεις. Τα μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πετάξω εύκολα δύο χρόνια σκληρής δουλειάς που έχουμε κάνει και εγώ και το team και οι ποδοσφαιριστές, ώστε να αναπτυχθεί αυτή η ομάδα που ξεκίνησε κάτω από το μηδέν πριν δυο χρόνια».