Η Ευρωλίγκα συνεχίζει τα αφιερώματα με αφορμή την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τους παίκτες να μοιράζονται στιγμές από τη ρουτίνα τους πριν από τους αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο συμμετείχαν οι Τζίμερ Φριντέτ του Παναθηναϊκού, Ντέιβιντ Λάιτι (Βιλερμπάν), Πέιτον Σίβα (Άλμπα Βερολίνου), Τζοκ Λαντέιλ (Ζαλγκίρις), Λουί Λαμπιρί (Βαλένθια), Βλάντιμιρ Μίτσοβ (Αρμάνι Μιλάνο) και Οθέλο Χάντερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Ο γκαρντ των “πράσινων” ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν κάνω κάτι τρομερό, απλά θα ακούσω λίγη μουσική. Προσπαθώ να μένω χαλαρός και να βγω για τα πρώτα σουτ, προτού επιστρέψουμε στα αποδυτήρια και μιλήσουμε με τον κόουτς. Μετά όταν θα έχω ζεσταθεί, δεν θέλω να κρυώσω, οπότε διατηρούμαι ζεστός. Δεν έχω τίποτα φοβερά τελετουργικά, ούτε είμαι προληπτικός. Έχω τη ρουτίνα μου και θέλω να σουτάρω».

Από τις υπόλοιπες απαντήσεις ξεχώρισε του Ντέιβιντ Λάιτι της Βιλερμπάν, που πάντα έχει μαζί του ένα ρόφημα από το αγαπημένο του μαγαζί πασίγνωστης αλυσίδας, ενώ ο Λουί Λαμπιρί της Βαλένθια απάντησε πως πάντα παίζει με το κινητό του.