Ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, μίλησε για την καραντίνα, τον κορωνοιό και τις επιπτώσεις που θα έχει ο φονικός ιός στο «αύριο» του ελληνικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Στην TV100 μίλησε ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, που τόνισε πως τίποτα δεν θα είναι ίδιο μετά την καραντίνα ενώ αναφέρθηκε και στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την… καραντίνα: «Οπως όλος ο κόσμος έτσι κι εγώ από την πρώτη μέρα άκουσα τις οδηγίες των ειδικών. Να κάνουμε αυτό που μας συνιστούν να κάτσουμε στο σπίτι, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Σαν μέλη της ομάδας του 2004 είναι να κάνουμε ότι μπορούμε και το πιο απλό είναι να δώσουμε αίμα. Το έκαναν τα παιδιά στην Αθήνα, τις επόμενες μέρες θα το κάνουμε κι εμείς που μένουμε στην Θεσσαλονίκη. Άμεσα τις επόμενες μέρες».

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!

Για την καθημερινότητα πλέον όλων όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο: «Ειδικά για εμάς που μάθαμε στην ζωή μας να είμαστε καθημερινά ενεργοί είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχουν τρόποι να αθληθείς έστω και στο σπίτι. Εγω προσωπικά καθημερινά αφιερώνω μία ώρα στο κομμάτι της γυμναστικής, γιατί έτσι ήταν πάντα η ζωή μου. Με οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνούμε πλέον. Καθημερινά το κάνω και με συνεργάτες και με φίλους».

Για το πως θα επανέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι παίκτες μετά από μία τόσο μεγάλη διακοπή: «Eίμαστε αναγκασμένοι κάποια στιγμή να λειτουργήσαμε ξανά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Για μένα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και πέρα. Θα αλλάξουν πολλά στο ποδόσφαιρο.

Είχα μία συζήτηση με αρκετούς αθλητικούς διευθυντές στην Ευρώπη. Θα είναι ένα ξεχωριστό καλοκαίρι. Οι αποφάσεις που θα παρθούν από κάθε χώρα θα είναι ξεχωριστή, ανάλογα με την έξαρση του ιού. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα. Ίσως ακόμα είναι νωρίς, γιατί άλλες χώρες δίπλα μας έχουν πληγεί σημαντικά. Εμείς πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ στον εαυτό μας που μείναμε σπίτι.

Δεν θα είναι εύκολο να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θα χρειαστούν τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, θα πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή των συμβολαίων για να κρατήσουν όσο παίξουμε ποδόσφαιρο το καλοκαίρι. Επίσης πολύ δύσκολο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη, βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση γιατί δεν έχουν κάνει προπόνηση στο γήπεδο, όπως με ενημέρωση αρμόδια αρχή που ασχολείται με τέτοια ζητήματα».