Ο αντιπρόεδρος της ΑΕ Καραϊσκάκης, Στέλιος Μπέκας, αναφέρθηκε στο πως προέκυψε το ενδιαφέρον για την ΑΕ Καραϊσκάκης και τις πρώτες τους σκέψεις για την ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο liganews:

«Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση Άρτας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Άρτας.Τους εύχομαι τα καλύτερα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Πως προέκυψε το ενδιαφέρον για την αρτινή ομάδα;

«Σεβόμενοι ότι ο κύριος Δράκης ήθελε να απεμπλοκή από την ομάδα, που επιτέλεσε ένα σπουδαίο και την έφερε ως εδώ, έτσι προέκυψε μέσω κοινών φίλων το ενδιαφέρον και η επιθυμία του κύριου Καγιούλη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μετά την επιτυχημένη χρονιά στον Ηρακλή που για λόγους μη αγωνιστικούς υποβιβάστηκε η ομάδα αλλά και το περσινό στραπάτσο στα Σπάτα. Είχαμε μάθει την καλύτερα για τον Καραϊσκάκη και τον κύριο Δράκο».

Η ομάδα θα μείνει στην Άρτα;

«Η ομάδα θα μείνει και θα μεγαλουργήσει στην Άρτα. Ήρθαμε να συμπληρώσουμε και με την τεχνογνωσία να την δούμε την ομάδα στην μεγαλύτερη κατηγορία. Καμία ομάδα από την Ήπειρο πέρα του ΠΑΣ δεν έχει αγωνιστεί στην Super League. Στη Β’ Εθνική εκπρόσωπος είναι η ΑΕ Καραϊσκάκης μετά από 40 χρόνια (εκτός του ΠΑΣ)»

Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που έχετε για την ομάδα;

«Είναι να μπούμε στην εξάδα εξ’ αρχής, αν μπορέσουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στα πλέι οφ και ότι προκύψει για φέτος. Να μπούνε οι βάσεις και πιο έτοιμοι η ομάδα για το βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν. Επειδή στην Ελλάδα εύκολα ενθουσιαζόμαστε και απογοητευόμαστε ως λαός, να έχουν όλοι οι φίλαθλοι της Άρτας υπομονή. Η ομάδα θα κυνηγήσει το όνειρο, για να μείνει εκεί και να μην είναι Διάττοντας αστέρας όπως κάποιες άλλες ομάδες που ενώ ανέβηκαν στην Α’ Εθνική, εξαφανίστηκαν».

Τέλος έκλεισε την συνέντευξη λέγοντας:

«Τις καλύτερες ευχές μου στον κόσμο της Άρτας, με ιδιαίτερη μνεία στον κύριο Δράκο και τους Βασιλάκη, Γιαννούλη, Κορομηλιά και Γεωργίου, τους ανθρώπους που έφεραν τον Καραϊσκάκη, εδώ που είναι. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και να βγούμε με λιγότερες απώλειες από τον αόρατο πόλεμο. Να έχει ο κόσμος υπομονή και να είναι σίγουροι ότι εμείς λειτουργούμε το ποδοσφαιρικό τμήμα παρότι ανεστάλησαν οι υποχρεώσεις. Έχουμε επαφές με τους παίκτες μέσω skype. Είμαστε από τις πρώτες ΠΑΕ που έκαναν αίτημα για την φόρμα με το επίδομα των 800 ευρώ σε ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ΠΑΕ. Με την έλευση του κύριου Καγιούλη, στα τέλη Απριλίου, τα μικρό προβλήματα θα διευθετηθούν (ενοίκια, πρόσθετες πληρωμές κλπ)».