O Nτάμιαν Λίλαρντ είχε χαρίσει την πρόκριση στους Μπλέιζερς το 2014 με τριποντάρα νίκης κόντρα στους Ρόκετς, μια φάση για την οποία θυμάται την κάθε λεπτομέρεια.

Τον Ντάμιαν Λίλαρντ…ανέκριναν οι Κάντας Πάρκερ και Κρίστεν Λέντλοου, με την κουβέντα να πηγαίνει στο αξέχαστο Game 6 των Μπλέιζερς κόντρα στους Ρόκετς το 2014.

Τότε το Πόρτλαντ έχανε με 98-96 και είχε 0.9 για την επαναφορά. Αν δεν κατάφερνε να πάρει το ματς, η σειρά θα πήγαινε σε Game 7 μέσα στο Χιούστον.

Και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο σπουδαίους clutch player, Ντάμιαν Λίλαρντ που πήρε την ευθύνη, σηκώθηκε για τρεις και το μπουμπούνισε, χαρίζοντας στην ομάδα του μια τεράστια πρόκριση.

Ο Dame δέχθηκε κάποιες ερωτήσεις από τις Πάρκερ και Λέντλοου για το πόσο καλά θυμάται εκείνη τη στιγμή και έδειξε πως δεν ξεχνά τίποτα.

Από τον πρώτο συμπαίκτη που τον αγκάλιασε μετά το τρίποντο (Μπατούμ) μέχρι το τι φώναξε μετά τη νίκη (πήρε το μικρόφωνο και φώναξε Rip City), αλλά και τους άλλους 4 συμπαίκτες που ήταν στο παρκέ όταν ευστόχησε (Μπατούμ, Όλντριτζ, Ουίλιαμς, Μάθιους).