Η παραμονή του Σέρτζιο Σκαριόλο στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας είναι αβέβαιη, λόγω της μεταφοράς των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021.

Ένα σημαντικό θέμα έχει προκύψει στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, λόγω της μεταφοράς των Ολυμπιακών Αγώνων το 2021!

Και το ζήτημα έχει να κάνει με τον Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στον πάγκο της «φούρια ρόχα» στο Τόκιο, την επόμενη χρονιά.

Ο Ιταλός τεχνικός και μέλος του επιτελείου των Ράπτορς είχε συμβόλαιο με την ομοσπονδία μπάσκετ της Ισπανίας μέχρι το καλοκαίρι του 2020, οπότε εάν γίνονταν φέτος οι Αγώνες στην ιαπωνική πρωτεύουσα, τότε θα ήταν κανονικά στον πάγκο.

Ωστόσο, για να είναι το 2021 θα πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιό του (σ.σ. του έχει γίνει πρόταση για νέο μέχρι το 2024), κάτι που προς το παρόν φαντάζει πολύ δύσκολο, καθώς όπως εξηγεί ο ίδιος θα πρέπει να συναποφασίσει μαζί με την οικογένειά του, αλλά και με την ομάδα του Τορόντο.

«Η καρδιά μου λέει να ανανεώσω και θα ήθελα να ανανεώσω, αλλά επίσης θα πρέπει να το συζητήσω με την οικογένειά μου. Η οικογένειά μου έχει θυσιάσει τα περισσότερα όλα τα αυτά τα χρόνια. Επίσης, έχω και συμβόλαιο με τους Ράπτορς, οι οποίοι μου έχουν δείξει ότι με υπολογίζουν κανονικά. Θα πρέπει να βρούμε λύση και με τις τρεις πλευρές», ήταν τα λόγια του έμπειρου κόουτς.