Την κατάσταση που επικρατεί στη Λομβαρδία, όπου κατοικεί λόγω της συνεργασίας του με την Τρεντίνο, περιέγραψε ο Μίταρ Τζούριτς.

Μετά από έναν περίπου μήνα που βρίσκεται σε καραντίνα στην Βόρεια Ιταλία, ο Μίταρ Τζούριτς περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί και τις σκέψεις του για το μέλλον.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή Μega Sports Weekend:

Για το διάστημα που βρίσκεται σε καραντίνα: «Είμαστε καλά. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι συνέχεια στο σπίτι, αλλά τηρούμε τους κανόνες. Προσπαθούμε να είμαστε υπεύθυνοι και να μην βγαίνουμε έξω, να μην έχουμε επαφές με κόσμο».

Για το ότι έχει ζήσει τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία: «Έχω αυτήν την εμπειρία, θυμάμαι πώς ήταν ο πόλεμος με τους Αμερικανούς. Στην αρχή όταν έγιναν όλα αυτά με τον κορωνοϊό, που είχε πανικοβληθεί ο κόσμος, δεν είχα τόσο άγχος. Τώρα αρχίζω και το παίρνω πιο σοβαρά γιατί κρατάει πολύ καιρό. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύουν τα πράγματα».

Για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην Λομβαρδία: «Είμαστε στο Τρέντο, δεν είναι τα πράγματα όπως είναι για παράδειγμα στο Μιλάνο. Είναι πολύ αυστηρά τα μέτρα που έχει πάρει το κράτος. Μπορείς να πας μόνο στο σούπερ μάρκετ ή στο φαρμακείο. Δεν κυκλοφορεί καθόλου κόσμος έξω».

Για την επόμενη μέρα στον αθλητισμό: «Ήδη τώρα έχουν αρχίσει τα προβλήματα σε όλα τα αθλήματα. Σίγουρα θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα. Ακριβώς τι, δεν ξέρω. Πολλοί χορηγοί σίγουρα θα φύγουν. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να τελειώσει όλο αυτό και όλα θα στρώσουν σιγά σιγά».