Εκπρόσωποι των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου, της ΑΕΛ και του Ατρόμητου, συζήτησαν για την οικονομική ζημιά, καθώς και για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για το πρωτάθλημα, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το πρωτάθλημα έχει ανασταλεί μέχρι τις 24/4 όταν και θα τεθεί εκ νέου επί τάπητος το μέλλον του, έπειτα από την εισήγηση που θα κάνει το working group της Σούπερ Λιγκ, η σύσταση του οποίου αποφασίστηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού.

Η ομάδα εργασίας της Λίγκας, συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 7/4 με την… παρουσία του Μηνά Λυσάνδρου ως προέδρου της Λίγκας και εκπρόσωπου της ΑΕΚ και ακόμη των Μάκη Γκαγκάτση (ΠΑΟΚ), Λίνα Σουλούκου (Ολυμπιακός), Λεωνίδα Μπουτσικάρη (Παναθηναϊκός), Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος), Αλέξη Κούγια (ΑΕΛ).

Οι εκπρόσωποι των έξι ομάδων προσπάθησαν να αξιολογήσουν το μέγεθος της οικονομικής ζημιάς για το πρωτάθλημα και τις ομάδες, πού μπορεί να φτάσει και πώς μπορεί να περιοριστεί.

Επίσης, έγινε κουβέντα στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά, εφόσον αυτό είναι εφικτό, έπειτα και από την τελευταία «οδηγία» της ΟΥΕΦΑ και η ομαλή μετάβαση στην επόμενη χρονιά. Οι ομάδες πάντως, στο τελευταίο συμβούλιο συντάχθηκαν με την πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου για διακοπή.

Απόφαση δεν πάρθηκε καμία, δεν προβλέπεται άλλωστε, είναι νωρίς ακόμη αφού η πανδημία του κορωνοϊού είναι σε εξέλιξη. Συζήτηση έγινε και θα γίνουν κι άλλες μέχρι την επόμενη συνεδρίαση της Λίγκας.