Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για το ενδεχόμενο να σταματήσει το φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ στην Ιταλία, τονίζοντας πως καμία ομάδα δεν θα μπορούσε να το πανηγυρίσει, τοποθετώντας όμως ένα… “αλλά”.

Η ιταλική λίγκα είναι στον αέρα λόγω της πανδημίας. Η Βίρτους Μπολόνια προπορευόταν και με διαφορά μέχρι το σημείο της διακοπής και είναι άγνωστο πώς ή αν θα ολοκληρωθεί η σεζόν και αν θα υπάρξει στέψη. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για το πώς βιώνει αυτή την κατάσταση.

«Είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού, ο ανταγωνισμός είναι η ζωή μας και όλοι θα θέλαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο. Όμως υπάρχουν και άλλες οπτικές, όπως οι προσπάθειες των παικτών, της διοίκησης και τα χτήματα που δόθηκαν μέχρι το σημείο που σταμάτησε το πρωτάθλημα και διακόπηκε το όνειρό μας να πάρουμε τον τίτλο. Ασφαλώς κανείς δεν θα πανηγύριζε ένα πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε, αλλά θα ήταν μια αναγνώριση των προσπαθειών μας. Η απόφαση ανήκει σε άλλους όμως και ό,τι αποφασίσουν θα το ακολουθήσουμε», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.