Στασιμότητα αναμένεται να υπάρξει στα μεταγραφικά ζητήματα του Παναθηναϊκού, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά, το φλέγον ζήτημα του προπονητή.

Όπως γράφει η «Πράσινη», στον Παναθηναϊκό περιμένουν πρώτα να δουν τι θα γίνει με το μέλλον του Γιώργου Δώνη και στη συνέχεια θα τρέξουν τα μεταγραφικά. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την επαφή που θα έχει ο τεχνικός του «τριφυλλιού» με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Τσάβι Ρόκα, όταν τελειώσει η καραντίνα.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής επιθυμεί πρώτα να δει τι θα γίνει με τον Δώνη και στη συνέχεια αν αυτός παραμείνει στην ομάδα, να υπάρξει συνεννόηση μαζί του για να προχωρήσουν τις μεταγραφές. Εξάλλου, στο συμβόλαιο του Δώνη υπάρχει όρος που λέει ότι πρέπει να έχει γνώση για όποια μεταγραφή γίνει και να δώσει την έγκρισή του. Επομένως, ο Ρόκα πρώτα θα δει αν ο Δώνης θα είναι στον πράσινο πάγκο και την επόμενη σεζόν και κατόπιν θα ασχοληθεί με την ενίσχυση της ομάδας.

Όσον αφορά τον Μακέντα, ο Δώνης επιθυμεί την παραμονή του, αλλά ο Ιταλός αποφασίσει να φύγει θα βρεθεί λύση από τη στιγμή που υπάρχει ο Καρλίτος. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό, εάν πουληθεί ο Μακέντα, ο Παναθηναϊκός να μην κινηθεί για την απόκτηση βασικού επιθετικού, αλλά κάποιου νεαρού ταλαντούχου που θα έρχεται από τον πάγκο.