Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις Μπάγερν και Μάνουελ Νόιερ, καθώς ο δεύτερος αξιώνει πενταετές συμβόλαιο έως τα 39 του και επτά εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Τόμας Μίλερ υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του και η Μπάγερν ήθελε κανονικά να έχει συμβεί το ίδιο και με το άλλο σύγχρονο τοτέμ της ομάδας, τον Μάνουελ Νόιερ. Ωστόσο, οι δύο πλευρές όχι μόνο δεν πρόκειται να συμφωνήσουν άμεσα, αλλά ως πιθανότερο σενάριο εμφανίζεται ο χωρισμός τους, καθώς οι απαιτήσεις του Γερμανού τερματοφύλακα θεωρούνται εξωπραγματικές από το club και μάλιστα έχουν φέρει και εκνευρισμό.

Ο Νόιερ αξιώνει πενταετές συμβόλαιο. Το τωρινό ισχύει έως και τον Ιούνιο του 2021. Αυτό σημαίνει ότι θέλει συμφωνία έως και το 2025. Μόνο που είναι ήδη 34 ετών και τότε θα είναι 39. Είναι τεράστια δέσμευση ηλικιακά για έναν τόσο μεγάλο club, ενώ ζητάει να έχει και τον ίδιο μισθό, δηλαδή κοντά στα επτά εκατ. ευρώ ετησίως.

Με αυτά τα δεδομένα η Μπάγερν δεν πρόκειται να δεχτεί και ήδη ο Νόιερ εξετάζει μεταγραφικά σενάρια, ενώ φημολογείται πως τον έχει ήδη προσεγγίσει η Τσέλσι. Οι Βαυαροί από την πλευρά τους έχουν σχεδιάσει την επόμενη μέρα. Εχουν αποκτήσει τον 23χρονο πορτιέρο Αλεξάντερ Νούμπελ από τη Σάλκε και θα ενταχθεί στο ρόστερ της το καλοκαίρι.