Το διαδικτυακό περιοδικό του Ολυμπιακού παρουσίασε τις συνήθειες των παικτών της ομάδας στις μέρες της καραντίνας.

Πολλοί από τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκαν στις δραστηριότητές τους εντός σπιτιού και… καραντίνας.

«Κάνω γυμναστική περίπου 2 ώρες καθημερινά. Προσπαθώ να το κάνω νωρίς το πρωί, ώστε την υπόλοιπη ημέρα να την αφιερώνω στην οικογένεια μου και την κόρη μου. Αυτό το διάστημα είναι μια ευκαιρία για εμάς τους αθλητές να απολαύσουμε την οικογένεια μας και στιγμές που συνήθως στερούμαστε λόγω των πολλών ταξιδιών. Γενικά δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο, ούτε σειρές βλέπω, γιατί τις έχω βαρεθεί λίγο. Έχω δει αρκετά στα ταξίδια… Ασχολούμαι με την οικογένεια μου και το βράδυ βλέπουμε όλοι μαζί καμιά ταινία», ανέφερε ο Γιώργος Πρίντεζης, που βρίσκεται στη Σύρο, με τον Σάσα Βεζένκοφ να τονίζει:

«Μέχρι στιγμής θα μπορούσα να πω πως οι ώρες μου περνούν ευχάριστα. Κάνω δύο φορές την ημέρα γυμναστική, φυσικά το πρόγραμμα Γκατζούλη και από εκεί και πέρα παίζω playstation, βλέπω καμιά σειρά και περνάω ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια μου. Ανάλογα με την διάθεση της ημέρας, επιλέγω κάτι από τα παραπάνω. Από σειρές, αυτό το διάστημα βλέπω «Toy Boy» και «Elite».

Ο Σακίέλ ΜακΚίσικ τόνισε: «Τώρα που είμαστε συνέχεια σπίτι, μου αρέσει να ακούω μουσική, να βλέπω ταινίες και σειρές, να διαβάζω βιβλία. Αυτό το διάστημα βλέπω την σειρά «Money Heist», η ταινία που είδα και μου άρεσε ήταν το «Murder Mystery», ενώ διαβάζω το «The guy who sold his Ferrari» του Robin Sharma».

Από την πλευρά του, ο Τέιλορ Ρότσεστι βρίσκεται στη Γαλλία και τονίζει: «Εκτός από γυμναστική, αυτό που πραγματικά κάνω καθημερινά, είναι να εφευρίσκω τρόπους να διασκεδάσω την κόρη μου και πιστέψτε με, είναι πραγματικά ότι πιο δύσκολο έχω κληθεί να κάνω. Από εκεί και πέρα, βλέπω ταινίας και επικοινωνώ συνεχώς με φίλους και συγγενείς, για να σιγουρευτώ πως είναι όλοι καλά».

«Γυμνάζομαι σε καθημερινή βάση και από εκεί και πέρα παίζω πολλά παιχνίδια, κυρίως Fortnite. Επίσης, βλέπω σειρές. Σας προτείνω το «Rick Morty» και το «Toy Boy», σημείωσε ο Αντώνης Κόνιαρης, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να τονίζει: «Κάνω κάποιες ασκήσεις για το πόδι μου και παίζω διαδικτυακά παιχνίδια με τους φίλους μου, κυρίως «Call of Duty». Επίσης, βλέπω σειρές. Πολλές σειρές. Προτείνω το «Απάτσι: Η Ζωή του Κάρλος Τέβες» και το «People vs OJ Simpson».