Μεγάλη συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο TNT Sports έδωσε από τη Μαδρίτη, ο σκάουτ του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες κάνοντας αναφορά σε όλους τους ποδοσφαιρικούς σταθμούς της καριέρας του.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες σε συνέντευξη από το σπίτι του στη Μαδρίτη στο τηλεοπτικό δίκτυο TNT, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, την κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία με τον κορονοϊό, αλλά και την καριέρα του.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό και τουλάχιστον 15.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους. Είναι ένας ιός που δεν ξέρεις πότε τον κολλάς και πότε όχι», σημείωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού προσθέτοντας:

«Ταξίδευα πολύ διότι κάνω σκάουτινγκ παικτών για τον Ολυμπιακό. Πλέον μπορώ να το κάνω και από το σπίτι, δίχως να βγαίνω έξω. Παρακολουθώ ποδοσφαιριστές συνεχώς και προσπαθώ να δω τι ποδοσφαιριστές ταιριάζουν. Η αλήθεια είναι πως με τρία αγόρια στο σπίτι μου δεν βαριέμαι ποτέ».

O παλαίμαχος μεσοεπιθετικός έκανε τον απολογισμό της καριέρας του λέγοντας: «Όταν υπήρχαν εμπόδια ήταν η στιγμή για να αποχωρήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα πέτυχα ως ποδοσφαιριστής. Πήρα αποφάσεις που με έκαναν χαρούμενο».