Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη ο Φερνάντο Βαρέλα του ΠΑΟΚ, αναφορικά με τον γιο του και το πρόβλημα υγείας που είχε, όταν ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου ήταν αρκετά νεότερος.

Εδώ και αρκετό διάστημα που έχει αρχίσει η καραντίνα για όλους, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπαθεί μέσα από τα  social media να ψυχαγωγεί τον κόσμο, παρουσιάζοντας καθημερινά διαφορετικά θέματα αλλά και συνεντεύξεις.

Σήμερα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε πως θα προβάλει την Πέμπτη συνέντευξη του Φερνάντο Βαρέλα, ωστόσο έδωσε στην δημοσιότητα ένα μικρό απόσπασμα.

Σε αυτό, ο Φερνάντο Βαρέλα, συγκλονίζει με το πρόβλημα υγείας του παιδιού του και την εποχή που ήταν νεότερος, χωρίς να έχει αρκετά χρήματα.

«Πέρασα μία δύσκολη κατάσταση με τον μεγάλο μου γιο. Ήταν πιο δύσκολο από αυτό που γίνεται σήμερα. Ήμουν νέος, όλοι ξέρουν ότι έγινα μικρός πατέρας. Το παιδί μου αρρώστησε και εγώ με τη γυναίκα μου δεν είχαμε χρήματα για φάρμακα. Εκείνη ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φερνάντο Βαρέλα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη νέα καθημερινότητα, σημειώνοντας πως: «Είναι παράξενο. Αν κοιτάξουμε το παρελθόν ποτέ δεν έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο, να έχουμε επικοινωνία με τους φίλους μας μόνο από το τηλέφωνο και το διαδίκτυο, να βλέπω τα παιδιά να μην πηγαίνουν στο σχολείο, αλλά να κάνουν online μαθήματα. Πρέπει να προσαρμοστούμε, πρέπει να είμαστε δυνατοί, να το αποδεχθούμε, γιατί η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Δείτε το σχετικό βίντεο του PAOKTV: