Η γνωστή βρετανική ιστοσελίδα Goal.com έκανε αναφορά σε έξι Νιγηριανούς ποδοσφαιριστές που το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμοι στην αγορά για μεταγραφή, μεταξύ των οποίων και ο Μπράουν Ιντέγε.

Στη μεταγραφική λίστα πολλών αγγλικών συλλόγων βρίσκεται ο Μπράουν Ιντέγε σύμφωνα με δημοσίευμα της γνωστής ιστοσελίδας Goal.com. Συγκεκριμένα η βρετανική ιστοσελίδα παρουσίασε έξι Νιγηριανούς ποδοσφαιριστές των οποίων ολοκληρώνονται τα συμβόλαια το προσεχές καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων και ο επιθετικός του Άρη Μπράουν Ιντέγε που σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα παραμένει ψηλά στην μεταγραφική λίστα αρκετών αγγλικών συλλόγων, μάλιστα γίνεται και αναφορά στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Παρότι δεν τα κατάφερε και τόσο καλά στην Premier League με την Γουέστ Μπρομ, ο Ιντέγε εξακολουθεί να έχει θαυμαστές στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι βρήκε την φόρμα του στην Ελλάδα, όπου σκόραρε επτά γκολ σε 19 εμφανίσεις με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα.

Συνδέθηκε πρόσφατα με την Νότιγχαμ Φόρεστ και η σωματική του διάπλαση με την αθλητικότητα του, αποδεικνύουν γιατί μπορεί να ενδιαφέρει αρκετές ομάδες της κατηγορίας».