Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος ανακάλεσε στο μυαλό του τις αναμνήσεις από το ντεμπούτο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και χαρακτήρισε θρύλο της προπονητικής τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Κουβανός μετακόμισε, μεσούσης της σεζόν, από την Αθήνα και την ΑΕΚ στη Μόσχα για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ και το ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε σε εντός έδρας ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μιλώντας στο «sports.ru», κλήθηκε να θυμηθεί στιγμές από εκείνο το ματς κι είπε:

«Το να βρίσκομαι στην Εuroleague είναι πραγματική ευλογία. Αυτός ήταν ο στόχος μου, όταν μεγάλωνα παίζοντας μπάσκετ. Το πρώτο μου ματς με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ ήταν απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο; Την ίδια στιγμή, προσπάθησα να συνεισφέρω όσο μπορώ σε μία νίκη την ημέρα του ντεμπούτο μου.

Όταν ο κόουτς με κάλεσε για αλλαγή, δεν υπήρχε η παραμικρή σκέψη στο μυαλό μου. Ήμουν στο ίδιο παρκέ με τα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με καθοδηγούσε ο Δημήτρης Ιτούδης, ένας θρύλος της προπονητικής κι έπαιζα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο της Ευρώπης. Ένιωθα σαν μικρό παιδί τα Χριστούγεννα».