Με άκρως κολακευτικά σχόλια μίλησε ο Κέβιν Πάντερ για για τους Ντράγκαν Σάκοτα και Σάσα Τζόρτζεβιτς ο Κέβιν Πάντερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της Σερβίας.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα τόνισε πως και οι δύο είναι σπουδαίοι προπονητές και τον έχουν βοηθήσει πολύ στην καριέρα του, ενώ εμφανίστηκε θετικός στο να συνεχιστεί κάποια στιγμή η σεζόν, εφόσον φυσικά δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις.

«Ειλικρινά, η υγεία των ανθρώπων απειλείται και όλα έχουν πάει πίσω. Έχουμε μπει ήδη στον Απρίλιο και δεν είμαι εγώ εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις… Δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Αν είναι να παίξουμε, να παίξουμε, αλλά κανείς δεν έχει ιδέα αυτή την στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Κέβιν Πάντερ στην ιστοσελίδα «Nova.rs», αναφορικά με το αν επιθυμεί να συνεχιστεί η φετινή σεζόν.

Για τη συνεργασία που είχε με δύο Σέρβους προπονητές, τους Ντράγκαν Σάκοτα και Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Έχω για παίξει για δύο πολύ σπουδαίους προπονητές. Ο Σάκοτα με ήξερε από πριν και πως παίζω. Και οι δύο έχουν τη νοοτροπία του νικητή και επιτρέπουν στους παίκτες να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Μπορεί να μην συνεργαστήκαμε για αρκετό καιρό με τον Σάκοτα, αλλά είχαμε επιτυχίες. Ήμουν τυχερός και είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με δύο τόσο σπουδαίους επαγγελματίες, δύο σπουδαίους ανθρώπους που επηρέασαν την καριέρα μου».