Μηχανήματα τα οποία θα μπορούν να δώσουν ενδείξεις για πιθανό κρούσμα κορονοϊού θα εξασφαλίσουν οι ομάδες της Premier League για τα προπονητικά τους κέντρα, εκεί που οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν στα μέσα Μαΐου!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mirror, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις 20 ομάδες της και φαίνεται πως προκρίνεται το σενάριο για την επαναφορά των παικτών στις εγκαταστάσεις των κλαμπ σε λίγο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα τονίζεται πως έχουν ενημερωθεί οι ποδοσφαιριστές πως από τον Μάιο θ’ αρχίσουν ξανά τις προπονήσεις ώστε το πρωτάθλημα να συνεχιστεί από τον Ιούνιο και να διεξαχθούν οι 9 εναπομείνασες αγωνιστικές σε διάστημα περίπου πέντε εβδομάδων.

Έπειτα από την εξαγγελία της Κυβέρνησης για την διάθεση περισσότερων μηχανημάτων που θα μπορούν να δώσουν ενδείξεις για πιθανό κρούσμα κορονοϊού, τα κλαμπ της Premier League λέγεται ότι θα εξασφαλίσουν αυτή την καινοτομία ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές καθημερινά να περνούν από ένα γρήγορο τεστ στα προπονητικά κέντρα.