Ο Ίθαν Χαπ, που ανήκει στον Ολυμπιακό, φαίνεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Αρμάνι Μιλάνο και Βιρτους Μπολόνια, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει ο ατζέντης του.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός επένδυσε στο νεαρό Αμερικανό σέντερ, αλλά λίγο μετά την έναρξη της σεζόν τον παραχώρησε δανεικό στην ιταλική Κρεμόνα. Εκεί… έλαμψε και προκάλεσε μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά του.

Αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο στους Πειραιώτες, ο ατζέντης του, Μάριο Σκότι, έκανε δηλώσεις στη La Provincia κι είπε: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Έχει ήδη προτάσεις από την Ευρώπη. Για την Ιταλία, ισως υπάρξουν εξαιρετικά νέα, καθώς μπορεί να πάρει διαβατήριο λόγω του γεγονότος πως οι παππούδες του είναι από τη Σικελία. Θα είναι κάτι σπουδαίο για την Εθνική ομάδα.

Αν συμβεί αυτό, θα αλλάξει και το status του στο μεταγραφικό… παζάρι. Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο είναι στην πρώτη γραμμή».

Να θυμίσουμε πως για τη θέση των σέντερ, ο Ολυμπιακός έχει σίγουρα τον Οκτάβιους Έλις και υπέγραψε επίσης τον Χασάν Μάρτιν, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα αποχωρήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.