Το ποδόσφαιρο, όπως και όλες οι αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίως, δεν βρίσκεται στην ζωή μας, ωστόσο αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ… Με αφορμή την “παύση” που ισχύει την τωρινή χρονική περίοδο, θα σας παρουσιάσουμε 3 παίκτες που οφείλετε να γνωρίζετε, καθώς είναι πολλά υποσχόμενοι για το μέλλον.

Πάμε να τους δούμε ποιοι είναι αυτοί…

ΚΑΙ ΧΑΒΕΡΤΣ:

Ομάδα: Μπάγερ Λεβερκούζεν
Ετών:
20
Εθνικότητα:
Γερμανική
Θέση:
Επιθετικός

Είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της Γερμανικής ομάδας από την σεζόν 2016-17 (όντας 16 ετών), μάλιστα την πρώτη του χρονιά βρήκε 4 φορές δίχτυα και μοίρασε 2 ασίστ σε 24 συμμετοχές. Το 2017-18 σε 30 συμμετοχές είχε 3 γκολ και 3 ασίστ. Η σεζόν 2018-19 αποτελεί το ορόσημο της μέχρι τώρα καριέρας του, καθώς πέτυχε συνολικά 22 γκολ, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ. Την τρέχουσα χρονιά, είχε 34 παιχνίδια, βάζοντας συνολικά 18 γκολ και δίνοντας 5 ασίστ. Στην Γερμανία οι φήμες και τα σενάρια τον στέλνουν στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά δεν είναι η μόνη ομάδα που ακούγεται για αυτόν. Ενδέχεται να παίξει “σίριαλ” το καλοκαίρι για εκείνον, καθώς η σταθερά ανοδική του πορεία τον κάνει… “λουκούμι” για πολλές μεγάλες ομάδες.

Πάρτε μια γεύση από τις καλύτερες στιγμές του μέχρι σήμερα…

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΠΟΥΛΙΣΙΤΣ

Ομάδα: Τσέλσι
Ετών: 21
Εθνικότητα: Αμερικάνος
Θέση: Μεσοεπιθετικός

Ο Αμερικάνος παίκτης της Τσέλσι, αποτελεί το next big thing για τους “μπλε”, καθώς στα πόδια του βλέπουν τον νέο Εντέν Αζάρ. Το όνομά του είχε παίξει αρκετά όταν ήταν στην Ντόρτμουντ, η οποία τον έκανε επαγγελματία από την σεζόν 2016-17, δίνοντάς του 42 συμμετοχές, με τον ίδιο να πετυχαίνει 5 γκολ. Την σεζόν 2017-18 ο Πούλισιτς έχει συνολικά 41 συμμετοχές και βρήκε δίχτυα 4 φορές, μοιράζοντας 3 ασίστ. Η χρονιά 2018-19 είναι (βάση αριθμών) η καλύτερή του… Ο Αμερικάνος πήρε συνολικά 30 συμμετοχές, βρήκε δίχτυα 10 φορές, μοίρασε 6 ασίστ και αποτέλεσε την εκκίνηση για την μεταγραφή του στην Τσέλσι… Τα φετινά του πεπραγμένα θα μπορούσαν να ήταν περισσότερα, αλλά ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω. Ο Κρίστιαν Πούλισιτς βρήκε 6 γκολ σε 22 συμμετοχές, αλλά άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!

Ας δούμε μερικά από τα πεπραγμένα του…

ΜΟΥΣΑ ΝΤΕΜΠΕΛΕ

Ομάδα: Λυών
Ετών: 23
Εθνικότητα: Γάλλος
Θέση: Επιθετικός

Ηλικιακά είναι ο πιο μεγάλος από αυτούς που παρουσιάζονται, ωστόσο είναι κι αυτός που διαθέτει τους πιο “πλούσιους” αριθμούς σε γκολ και ασίστ. Ο Γάλλος παίκτης της Λυών ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Φούλαμ την σεζόν 2013-14, όντας 16 ετών. Την χρονιά 2015-16 έφτασε τα 15 γκολ, σε 43 συμμετοχές και η Σέλτικ δεν έχασε την ευκαιρία να το αποκτήσει, καθότι έμεινε ελεύθερος από τον Αγγλικό σύλλογο. Και στην Σκωτία τα πήγε περίφημα, πέτυχε σε 3 χρονιές 52 γκολ, και μοίρασε σχεδόν 20 ασίστ. Έτσι, το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στην Λυών και ξεκίνησε η ιστορία του… πέτυχε 42 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έδωσε και 10 έτοιμα γκολ. Ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται ομάδες από το top επίπεδο που τον θέλουν, με την Τσέλσι και την Γιουνάιτεντ να πρωταγωνιστούν…

Δείτε τα κατορθώματά του…