Ο ΡΙβάλντο είχε χθες τα γενέθλια και πλέον βαδίζει στα 49 χρόνια ζωής. Πολλοί σταρ του ποδοσφαίρου του ευχήθηκαν, αφού μην ξεχνάμε, είναι ένας από τους θρύλους του αθλήματος.

Ενας από αυτούς, ήταν και ο Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος ανέρτησε στα social media μία φωτογραφία των δυο τους, όταν φορούσαν και οι δύο τα «ερυθρόλευκα»!

Το 2005, ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο Ριβάλντο εκείνη τη σεζόν, έπαιξε καταλυτικό ρόλο για τη συγκεκριμένη διάκριση.

Στη φιέστα των «ερυθρόλευκων», είχε παρευρεθεί και ο Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και ξεσήκωσε με την παρουσία του το κατάμεστο Καραϊσκάκης.

Παράλληλα ο Ντιεγκίτο συνάντησε και τον Ριβάλντο. Οι δυο τους είχαν θερμό εναγκαλισμό στη φυσούνα, καθώς τους διακατέχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας για τον άλλο.

Ακόμα και σήμερα οι σχέσεις των δύο θρύλων του ποδοσφαίρου παραμένουν άριστες. Ετσι ο Μαραντόνα δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον πολύ καλό του φίλο Ριβάλντο για τα γενέθλια του, μέσω των social media με μία φωτογραφία από τα παλιά, στα «ερυθρόλευκα» στο Καραϊσκάκης.