Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο instagram, ανέφερε το δόγμα του για μία πετυχημένη ομάδα, έχοντας ως κορυφή, τον άθλο της Εθνική Ελλάδος του 2004.

Ο Άγγελος Χαριστέας είναι ο άνθρωπος που έστειλε 11 εκατομμύρια Έλληνες στο ουρανό, όταν με δικό του γκολ στον τελικό του Euro 2004 με την οικοδέσποινα Πορτογαλία, χάρισε στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό.

Με εικόνες από εκείνο το παιχνίδι, σήμερα κάνει ποδοσφαιρικά μαθήματα, καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έχοντας τις εξής λεζάντες:

«Για να κερδίσεις οποιοδήποτε αντίπαλο και στόχο, πρώτα από όλα πρέπει να είσαι και να λειτουργείς σαν μεγάλη ομάδας, αλλιώς δεν έχεις τύχη».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Οι ομάδες χτίζονται πάνω στην συνεργασία και τον σεβασμό. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται στην πορεία με την σκληρή δουλειά».

Πρόσθεσε:«Επιτυχία δεν είναι ένας τίτλος. Αυτό είναι η αποκορύφωση. Επιτυχία είναι να γίνεσαι καλύτερος και να χτίζεις πάνω σε αυτή την στιγμή».

Έγραψε επίσης: «Το να χτίσεις μια ομάδα είναι εύκολο, αλλά το να χτίσεις μια οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου, κάνει την διαφορά».

Και έκλεισε: «Το ποδόσφαιρο είναι αυτό. Όλα τα υπόλοιπα είναι να κάνουμε την δουλειά μας, να τελειώνουμε».

Δείτε τα post του Άγγελου Χαριστέα