Ο θρύλος του ΝΒΑ και μέλος της Dream Team 1 στη Βαρκελώνη Κρις Μάλιν φιλοξενήθηκε στο podcast «The Habershow» και σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τους Ουόριορς του 2017 και των Μπουλς του 1996, τις ομάδες δηλαδή που ξεπέρασαν τις 70 νίκες σε μια σεζόν, τάχθηκε υπέρ της παρέας του Στεφ Κάρι και όχι υπέρ του Μάικλ Τζόρνταν!

Ο Κρις Μάλιν, άλλωστε, έχει ζήσει την εποχή του Μάικλ Τζόρνταν, ενώ ήταν και μέλος της εντυπωσιακής «Run TMC» ομάδας των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στις αρχές της δεκαετίας του ’90: «Θα πάω με την ομάδα των Ουόριορς λόγω της φοβερής δύναμης που είχαν στην επίθεση. Θα το έλεγα και αν ήταν εδώ και ο Μάικλ. Σίγουρα θα έκαναν δύσκολη τη ζωή των Στεφ και των Κλέι. Ο Πίπεν θα ήταν πάνω στον Κάρι και θα του έκαμε τη ζωή δύσκολη, αλλά θα υπήρχε ο Ντουράντ ο καλύτερος επιθετικός! Από εκεί και πέρα Τζόρνταν και Χάρπερ θα πήγαιναν πάνω στον Τόμπσον. Ακόμα και αν πόσταραν συνέχεια τον Κάρι, στην άλλη άκρη του παρκέ θα υπήρχαν συνέχεια τρίποντα».

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε τόσο στο φημισμένο «διπλό» της Dream Team στο Μόντε Κάρλο, αλλά και στα όσα έκανε η υπερομάδα του ’92 στη Βαρκελώνη!