Ανοικτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Ανουάρ Τουχαμί, αλλά στόχος του είναι να επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ.

Ο 25χρονος Μαροκινός (γεννημένος στην Ισπανία) μέσος παραχώρησε ακόμα μία συνέντευξη στα ισπανικά ΜΜΕ, αυτή τη φορά στην “El Norte de Castilla” και μίλησε για το μέλλον του, χωρίς να αποκλείσει την προοπτική να αγωνιστεί και του χρόνου στο Τριφύλλι.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να παίξει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, είπε πως: «Εάν έπρεπε να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό θα το έκανα ευχαρίστως, αλλά ο στόχος μου είναι να τα καταφέρω στη Βαγιαδολίδ. Αυτός είναι ο στόχος μου και νομίζω ότι είμαι ικανός γι’ αυτό. Πρέπει, ωστόσο, να έχω τα πόδια μου στο έδαφος γιατί στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν γρήγορα».

Για την αξιολόγηση της παρουσίας του στην Ελλάδα δήλωσε ότι «Είχα αμφιβολίες όταν ήρθα, αλλά δεν μου πήρε πολύ χρόνο ν’ αποδείξω ότι ήταν σωστή η επιλογή μου από την ομάδα. Συνάντησα καλά αποδυτήρια και έναν προπονητή που μου έδειξε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Ο τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα, είναι Ισπανός και διευκόλυνε πολύ την προσαρμογή μου».

Ενώ για την καραντίνα στη χώρα μας ανέφερε: «Από την αρχή μπορούμε να περπατήσουμε στο δρόμο και πέρα από τις ασκήσεις που μου έχει δώσει η ομάδα, τρέχω για 30 λεπτά μόνος μου στο δρόμο δίπλα στη θάλασσα. Βλέπω όμως τις ειδήσεις στην Ισπανία για το πώς έχει η κατάσταση και δεν έχω όρεξη να βγω».