Είναι βέβαιο πως το ενδιαφέρον έχει πέσει σε μεγάλο βαθμό, όσον αφορά τον επαγγελματικό αθλητισμό, αφού τέτοια εποχή θα είχαμε ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Αυτή είναι η πραγματικότητα όμως κι είμαστε αναγκασμένοι να γίνουμε χαμαιλέοντες και να προσαρμοστούμε. Σίγουρα τπ να γράφουμε για μεταγραφές ή για υποψήφιους στόχους των ελληνικώ ν ομάδων δεν είναι ότι καλύτερο, όμως αυτό είναι το ζουί των ημερών, μέχρι να μάθουμε αν θα γίνει restart στη Euroleague.

Μαθαίνω πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δουλεύει πυρετωδώς για την ερχόμενη σεζόν και ήδη έχει κάνει και τις εισηγήσεις του στη διοίκηση για κάποιους αθλητές, που τον ενδιαφέρουν για τον Ολυμπιακό. Ένας από τους αγαπημένους του είναι ο Αμερικανός γκαρντ Τζόρνταν Λόιντ, που φέτος συστήθηκε στη Euroleague, όπου τα πήγε εξαιρετικά.

Πρόκειται για έναν αθλητή σκόρερ, ο οποίος όμως είναι καλός σκόρερ, κερδίζει με άνεση βολές, ενώ όταν του ζητηθεί θα μαρκάρει κιόλας. Είναι ένας γκαρντ-ταμάμ για τον Μπαρτζώκα, που αρέσκεται να πλάθει τέτοιους παίκτες και να τους ανεβάζει level. Ο Λόιντ κατά συνθήκη μπορεί να παίξει και το ρόλο του δημιουργού, καθώς σε 18 αναμετρήσεις είχε μέσο όρο 2.4 ασίστ, με κορυφαία επίδοση στο ΟΑΚΑ, όπου μέτρησε 27 πόντους και 8 τελικές πάσες.

Το κασέ του για την ώρα τουλάχιστον δεν είναι απαγορευτικό κι είναι βέβαιο πως η περίπτωση του Ολυμπιακού δεν αφήνει αδιάφορο τον Αμερικανό παίκτη της Βαλένθια. Δεν περιμένω να ξεκαθαρίσει κάτι άμεσα, όμως ο Λόιντ δεν θα έλεγε “όχι”, στο να βρεθεί δίπλα από τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.