Η πιο σημαντική, ίσως, απόφαση που έλαβε σήμερα η SL στη τηλεδιάσκεψη που έκανε ήταν η επιστροφή της στην κεντρική διαχείριση. Ζήτημα που έθεσε στο τραπέζι ο Παναιτωλικός, αφού τα «καναρίνια» είναι από τις ομάδες που επί τάσεως το ζητούσαν εδώ και πολύ καιρό. Έστω και αν υπήρξαν «αστερίσκοι» στο πώς θα υλοποιηθεί, η αποδοχή του επί της ουσίας από το σύνολο των μελών του συνεταιρισμού, αποτελεί και μία τρόπο τινά δικαίωσή τους.

Να θυμίσουμε μόνο δύο σχετικές ανακοινώσεις που εξέδωσαν στο Αγρίνιο από το περασμένο κιόλας καλοκαίρι, όταν στις 5 Ιουλίου σημείωναν πως «η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών είναι συνυφασμένη με την ύπαρξη – λειτουργία του ίδιου του Συνεταιρισμού Super League και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου» και στις 21 Αυγούστου ότι «βάζοντας στην άκρη τα μικροσυμφέροντα και με μόνο γνώμονα τη βιωσιμότητα του Συνεταιρισμού μας και του ποδοσφαίρου. Με στόχο την κεντρική διαχείριση (τηλεοπτικών και άλλων), τη δίκαιη κατανομή με αντικειμενικά κριτήρια των εσόδων, που θα εξασφαλίσουν το μέλλον και την αυτοδυναμία και των 14 ΠΑΕ του Συνεταιρισμού».

Την ίδια στιγμή τόσο ο ισχυρός τους άνδρας Φώτης Κωστούλας, όσο και ο πρόεδρός τους Μάκη Μπελεβώνης σε αρκετές δημόσιες τοποθετήσεις τους στέκονταν στην αναγκαιότητα που υπάρχει ώστε η κατηγορία να αποκτήσει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, ενώ κάτι ανάλογο έπραξαν κατά καιρούς και σε τοποθετήσεις τους σε διάφορα Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.