Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ πήρε θέση για τις κατηγορίες που ακούγονται προς το πρόσωπο του Τζέρι Κράουζ, με την δικαιολογία ότι κατέστρεψε τους Μπουλς, κάτι που πραγματοποίησε ο ιδιοκτήτης, Τζέρι Ραίνσντορφ.

Αναλυτικά:

«Δεν την διέλυσε ο Κράουζ. Όποιος πιστεύει πως τη διέλησε είναι βλάκας. Αυτό οργανώθηκε από τον Ράινσντορφ, τον ιδιοκτήτη. Είναι παράλογο να υπάρχει άισθηση πως ένας μικρός άνδρας διέλυσε τους Μπουλς.. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική. Ο Τζέρι Ράινσντορφ χάλασε τους Μπουλς επειδή δεν ήθελε να πληρώνει κανέναν.

Σκεφτείτε. Άφησε τον Γκραντ επειδή θα γινόταν free agent και δεν ήθελε να τον πληρώνει άλλο. Δεν λένε για αυτό στο ντοκιμαντέρ. Για αυτό έφυγε και πήγε Ορλάντο. Πλήρωσε καλά τον Μάικλ τα 2 τελευταία χρόνια. Όταν έδινε στον Μάικλ λιγότερα από όσα άξιζε, ήταν χαρούμενος ο Ράινσντορφ. Δεν ήθελε να πληρώνει τον Μάικλ. Επίσης είχε και τον Πίπεν με πολύ λιγότερα χρήματα από οσα άξιζε. Αυτός ήταν ο υπεύθυνος που διαλύθηκαν οι Μπουλς. Λόγω των χρημάτων. Είναι άδικο να προσπαθούν όλοι να δείξουν πως ο Κράουζ ήταν κακός, είναι χαζό αυτό από τον Ράινσντορφ».