Η Λίβερπουλ με ανακοίνωσή της τόνισε πως παρά τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης οι φίλαθλοι της ομάδας θα σεβαστούν τους κανόνες που υπάρχουν λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης:

«Υπάρχει απογοήτευση από τα σχόλια που αποδίδονται στον δήμαρχο Τζο Άντερσον. Εκτός από την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για την υποστήριξη τέτοιων ισχυρισμών, τονίζουμε πως σε συζητήσεις με τον Δήμαρχο σχετικά με τη δυνατότητα να παίξουμε ποδόσφαιρο κεκλεισμένων των θυρών, αυτές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι σημαντικό τα βασικά ενδιαφερόμενα μέρη σε όλη την πόλη να συνεχίσουν να συνεργάζονται!

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δραστηριοτήτων μας, είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Δήμαρχο και το γραφείο του και ελπίζουμε ότι αυτές οι συζητήσεις μπορούν να συνεχιστούν. Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε συνεργαστεί με φιλάθλους μας που μας έχουν ενημερώσει για την αποφασιστικότητά τους να σεβαστούν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και, σε περίπτωση ανακοίνωσης της επανέναρξης του ποδοσφαίρου, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους και άλλους βασικούς ενδιαφερόμενους σύμφωνα με τη συλλογική μας επιθυμία να επιτύχουμε αυτόν τον κρίσιμο στόχο.

Πρωταρχικός μας σκοπός παραμένει η ανταπόκριση στην ανθρωπιστική κρίση που συνεχίζει να εκτυλίσσεται και ειδικότερα παρέχοντας συνεχή υποστήριξη σε διάφορες πρωτοβουλίες του συστήματος Υγείας και σε όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα».