Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος αναφέρθηκε στην αναμόρφωση της Νέας Φιλαδέλφειας με το έργο της υπογειοποίησης.

Η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια δίπλα από την Αγιά Σοφιά «τρέχει» με εντατικούς ρυθμούς από τα τέλη Μαρτίου. Ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για τη λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, όσο και για την αναβάθμιση της περιοχής καθώς θα δημιουργηθεί ένα πάρκο που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα προς το καλύτερο, μαζί φυσικά με την παρουσία του Άλσους.

Οι εργασίες της υπογειοποίησης τη δεδομένη στιγμή επικεντρώνονται στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου, εκεί που τα μηχανήματα της ΙΝΤΡΑΚΑΤ δημιουργούν τα έργα της αντιστήριξης.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στην ανάπλαση της Νέας Φιλαδέλφειας με το έργο της υπογειοποίησης, η οποία θα κάνει τη γειτονιά της ΑΕΚ καλύτερη από ποτέ.

«Η αγαπημένη μας γειτονιά που απλά θα γίνει πιο υπέροχη από ποτέ! Αρκεί να φανταστείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια πλέον ότι εκεί που κάποτε περνούσαν αυτοκίνητα, θα υπάρχει ένας τεράστιος πεζόδρομος μέσα στο Αλσος… Και μια καταπλητική πλατεία με χώρο αναψυχής για τον κάτοικο της Νέας Φιλαδέλφειας πίσω από την παλιά σκεπαστή», έγραψε ο Δημάτος, αναρτώντας και το βίντεο από το drone του ΑΕΚ TV και την πτήση πάνω από την Αγιά Σοφιά.