Ο Γιώργος Μποροβήλος, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, επιβεβαίωσε την ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε από την Super League για τις περικοπές στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα Τρίπολης φιλοξενήθηκε στην έκτακτη αθλητική εκπομπή του Open «Ποδόσφαιρο Ώρα μηδέν» και στις πρώτες τους δηλώσεις, στάθηκε στην ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε από την Super League για τις περικοπές στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

‘Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι με απόφαση του ΔΣ της Super League, το Working Group εξουσιοδοτήθηκε να κάνει μια πρόταση στον ΠΣΑΠ, που θα συζητηθεί από τα μέλη του ΠΣΑΠ και θα παρθεί η απόφαση. Το αν είναι μικρή ή μεγάλη η ψαλίδα θα κριθεί από την διαπραγμάτευση. Είναι λογικό τα προβλήματα να επιμεριστούν και στο Σώμα των ποδοσφαιριστών.

Είναι μια κουβέντα που θα γίνει μεταξύ υμών και των ποδοσφαιριστών. Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει διάλογος και υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Είμαστε σε μια κατάσταση, όπου βλέποντας και κάνοντας. Είναι μακρύς ο δρόμος»

Κοινώς μίλησε για απόφαση σύσσωμου του ΔΣ της Super League χωρίς εξαιρέσεις και αστερίσκους παρά την αρχική άρνηση του Ολυμπιακού.