Παίκτες και προσωπικό της Μίλαν πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τον κορωνοϊό, ενώ Τορίνο και Νάπολι ξεκινάνε το πρώτο στάδιο εξετάσεων από το σπίτι.

Αντίστροφα μετράνε για την επιστροφή στα γήπεδα οι Ιταλοί, οι οποίοι έχουν πάρει πλέον άδεια για να αρχίσουν και πάλι τις προπονήσεις.

Οι ομάδες ακολουθούν τα πρωτόκολλα κατά γράμμα για την επιστροφή, περνάνε όλο το προσωπικό από τα απαραίτητα τεστ και θα… πατήσουν χορτάρι όταν ολοκληρωθούν αυτά.

Όλο το προσωπικό της Μίλαν ξεκίνησε να περνάει σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τον κορωνοϊό, κάτι που αναμένεται να διαρκέσει ένα τριήμερο. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή το αργότερο οι «ροσονέρι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Αυτές θα γίνουν σε δύο γκρουπ των 12 ατόμων, ενώ ξεχωριστό γκρουπ θα αποτελέσουν οι τερματοφύλακες. Υπάρχουν τρία γήπεδα στο προπονητικό και οι 12 παίκτες του γκρουπ θα χωριστούν σε ζευγάρια και θα γυμνάζονται στο μισό γήπεδο από το κάθε ένα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να περάσουν από ιατρικά τεστ και οι Τορίνο και Νάπολι, με το πρώτο στάδιο των εξετάσεων να γίνεται στις οικείες των ποδοσφαιριστών και όλου του προσωπικού γενικότερα.