Η Αρμάνι Μιλάνο παρουσιάζεται διατεθειμένη να… ρίξει χρήματα στην αγορά και φαίνεται πως εξετάζει τις περιπτώσεις των σταρ της Φενέρμπαχτσε, αλλά και ονομάτων από το πάνω ράφι.

Η ιταλική ομάδα παρά την κρίση του κορωνοϊού παρουσιάζεται έτοιμη να κάνει μεγάλες επενδύσεις το καλοκαίρι. Ο Τζιόρτζιο Αρμάνι έχει δώσει εντολή να γίνουν κινήσεις από το πάνω ράφι και ο Ετόρε Μεσίνα… σκανάρει την αγορά έχοντας γεμάτο πορτοφόλι.

Η τουρκική «Fanatik» μάζεψε τα δημοσιεύματα των ημερών, που αφορούν την Αρμάνι και την… μπλέκουν με παίκτες τουρκικών ομάδων (και όχι μόνο).

Τις τελευταίες ώρες στην Ευρώπη, λοιπόν, έχει γραφτεί πως στις λίστες της ιταλικής ομάδας είναι οι σταρ της Φενέρμπαχτσε (Νάντο ντε Κολό, Ντέρικ Ουίλιαμς, Τζίτζι Ντατόμε και Νίκολα Κάλινιτς), αφού η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και είναι πίσω στις πληρωμές, ο Έκπε Ούντοχ, που ενδέχεται να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά και ο Κρις Σίνγκλετον, που έχει υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 σεζόν με την Αναντολού Εφές.

Φυσικά, το… ζεστό ενδιαφέρον των Ιταλών για τους Εντγκάρας Ουλανόβας (Ζαλγκίρις) και Αλμπέρτο Αμπάλντε (Βαλένθια) θεωρείται δεδομένο, την ώρα που ο Μεσίνα θα δει με «καλό μάτι» και την περίπτωση του Μάλκολμ Ντιλέινι, εάν ο Αμερικανός μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.