Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε τρομερά κέφια τη βραδιά της 5ης Μαΐου του 2009 στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την επίσκεψη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έμιρεϊτς».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε τρομερά κέφια τη βραδιά της 5ης Μαΐου του 2009 στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την επίσκεψη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έμιρεϊτς» και οδήγησε με δύο εντυπωσιακά γκολ την ομάδα του σε δεύτερο διαδοχικό ευρωπαϊκό τελικό!

Ο Πορτογάλος νυν σούπερ σταρ της Γιουβέντους είχε κάνει τρομερά πράγματα στο Λονδίνο, πριν από 11 χρόνια, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας του με μακρινή εκτέλεση φάουλ όταν κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσε ν’ απειλήσει την εστία του Αλμούνια από τέτοια απόσταση!

Οι «κανονιέρηδες» που είχαν ήδη και το εις βάρος τους 1-0 από το πρώτο ματς, δεν είχαν καμία τύχη από τη στιγμή που ο CR7 ήθελε να οδηγήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό της Ρώμης το 2009, με τον Πορτογάλο να ολοκληρώνει με τρομερό τρόπο και μια από τις πιο γρήγορες αντεπιθέσεις στην ιστορία της διοργάνωσης, στο 61ο λεπτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Unstoppable. Simply unstoppable ?⚡️ #MUFC #GoalOfTheDay #GulfStayStrong #CristianoRonaldo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manchester United (@manchesterunited) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

1st @cristiano goal OR 2nd❓⁣? ⁣ ? Cristiano Ronaldo double #OTD in 2009 ⚽⚽⁣ ⁣ #UCL #MUFC #OnThisDay #Cristiano #Ronaldo #CR7 #cristianoronaldo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA Champions League (@championsleague) στις