Οι σκέψεις του Κέβιν Ντε Μπρόινε περί μηδαμινής ουσίας να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι αν δεν παίζει στην Ευρώπη λόγω της τιμωρίας, έκαναν τους διοικούντες το κλαμπ να εξετάσουν ήδη τα δεδομένα και να ετοιμάζονται να καθίσουν στο τραπέζι μαζί του το φετινό καλοκαίρι…

Ο Βέλγος που τη φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν ο απόλυτος… μαέστρος στους «πολίτες» κυνηγώντας το απόλυτο ρεκόρ στις ασίστ στο πρωτάθλημα σε μια σεζόν, έδειξε πως δεν τον αφήνει αδιάφορο η υπόθεση της ομάδας του στο CAS αναφορικά με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Στη Σίτι έσπευσαν να συζητήσουν το θέμα και όπως αναφέρει η Daily Mail έχουν έτοιμη την πρόταση με την οποία ευελπιστούν να διατηρήσουν τον εκπληκτικό μεσοεπιθετικό στο Etihad. Φυσικά θα πρόκειται για αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου που θα δεσμεύει τις δύο πλευρές (φημολογείται ότι λαμβάνει 280.000 λίρες την εβδομάδα τώρα), ενώ θα υπάρχει και… μεγαλύτερο δέλεαρ.

Αυτό θα είναι το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με δεδομένο ότι ο Νταβίντ Σίλβα που το φοράει τιμής ένεκεν, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο κλαμπ και τη θέση του Ισπανού θέλουν οι ιθύνοντες την ομάδα να την πάρει ο Ντε Μπρόινε.