Ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, Σέρχιο Ερνάντεθ, μίλησε για τον Φακούντο Καμπάτσο και την προοπτική μεταγραφής του σε ομάδα του NBA.

Ένα από τα μεταγραφικά σενάρια που διακινούνται περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες είναι αυτό που αφορά στον Φακούντο Καμπάτσο και την… πόρτα για τον «μαγικό κόσμο» του NBA.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της λίγκας προς το πρόσωπό του, ενώ πρόσφατα έγινε και συγκεκριμένη αναφορά σε Ντάλας Μάβερικς και Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο προπονητής του, Σέρχιο Ερνάντεθ, κλήθηκε να σχολιάσει την εν λόγω κατάσταση στο «Radio Marca» κι είπε: «Έχω μιλήσει πολύ με τον Φάκου για το θέμα του NBA. Τώρα είναι πιο ήρεμος με όλο αυτό, καθώς ήδη αγωνίζεται στο καλύτερο κλαμπ του κόσμου κι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Καμπάτσο είναι ένας παίκτης που χρειάζεται χρόνο συμμετοχής. Ίσως μια ομάδα του NBA να προσπαθήσει να τον πάρει, αλλά μέχρι τώρα είχε προτάσεις για να πάει και να είναι ο τρίτος πόιντ γκαρντ μίας ομάδας.

Αν τώρα του παρουσιαστεί μία ευκαιρία, θα μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός του πού βρίσκεται τώρα, διότι έχει ξεπεράσει ήδη όλα τα όρια που του έχουν τεθεί και θα το κάνει και στο NBA».