Ο Τζέρεμι Έβανς τόνισε πως θέλει να μείνει στη Χίμκι και την νέα σεζόν, ενώ ανέφερε πως οι Ρώσοι είναι σε θέση να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, όταν και εάν επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση.

Ο Αμερικανός ψηλός, που πέρυσι «ακούστηκε» και για τον Ολυμπιακό, σχολιάζοντας την πορεία της Χίμκι στην Euroleague, μέχρι τη διακοπή, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της ομάδας του, είπε:

«Πριν από τη διακοπή είχαμε φτάσει σε ένα σημείο, στο οποίο θα μπορούσαμε να νικήσουμε κάθε ομάδα στην Ευρώπη. Αν μπαίναμε στα πλέι οφ, οι πιθανότητες θα ήταν 50-50. Μετά το Final Four είναι σαν… λοταρία. Κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες μπορεί να πάρει τον τίτλο. Είμαστε έτοιμοι, σε περίπτωση που συνεχιστεί η σεζόν και θα θέσουμε υψηλούς στόχους.

Κάθε αγώνας μετράει στην Euroleague, όλα τα αποτελέσματα είναι σημαντικά. Σπάνια κερδίζει μια ομάδα με ευκολία και μεγάλες διαφορές. Πιστεύω πως αυτό αρέσει στον κόσμο».

Σε ερώτηση για το μέλλον του, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στην «iz.ru», ανέφερε:

«Είμαι ευτυχισμένος, γιατί συνεργάζομαι με εξαιρετικούς προπονητές και παίκτες. Η ομάδα κάνει τα πάντα και εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στο μπάσκετ. Θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στη Χίμκι. Όμως, όπως γνωρίζεται, δεν εξαρτώνται όλα από την επιθυμία μου».