Καθόλου ευχάριστες αναμνήσεις δεν έχει η σύζυγος του Ανχελ Ντι Μαρία, Χορχελίνα Καρντόσο από το Μάντσεστερ, μιλώντας με τα χειρότερα λόγια.

Το διάστημα όπου ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φορούσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Χορχελίνα Καρντόσο πέρασε τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής της, όπως αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξη της, καθώς εκεί ήταν όλα… απαίσια.

«Δεν ήθελα να πάω στο Μάντσεστερ. Είχα επισκεφθεί την πόλη μία – δύο φορές όταν ο Άνχελ είχε μια – δύο ημέρες ρεπό από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν απαίσια. Όταν φύγαμε του είπα ‘’πήγαινε όπου αλλού θέλεις αλλά όχι στην Αγγλία. Τελικά έναν χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή και πήγαμε στην Αγγλία. Ήταν πολύ άσχημα. Απαίσια. Σαν μια σκατότρυπα. Όλες οι γυναίκες είναι άσχημες, καχεκτικές και περίεργες. Προχωράς στους δρόμους και δεν ξέρεις αν θέλουν να σε σκοτώσουν. Το φαγητό ήταν απαίσιο. Θυμάμαι τον Άνχελ να έρχεται και να μου λέει ‘’έχουμε μια προσφορά από τη Γιουνάιτεντ. Ίσως να είμαστε περισσότερο ασφαλείς οικονομικά με αυτή’’. Είχαμε πολλούς καβγάδες για αυτό. Του είπα ‘’Σε καμία περίπτωση. Αν θες μπορείς να πας μόνος σου…».