Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Γιώργος Μπαντής, διευκρίνισε ποιο είναι, επί της ουσίας, το ψαλίδι που προτείνει η Σούπερ Λίγκα στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και απορρίφθηκε.

Ο ΠΣΑΠ δεν δέχθηκε, και μάλιστα, ομόφωνα, την πρόταση της Σούπερ Λιγκ για μείωση στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών 25% αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα ή 33% αν διακοπεί, και ο Συνεταιρισμός συνεδριάζει την Τρίτη 12/5 με τηλεδιάσκεψη, για να αποφασίσει τι θα γίνει…

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Γιώργος Μπαντής, διευκρίνισε με ανάρτηση του, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ότι για την πρώτη περίπτωση η μείωση ουσιαστικά είναι της τάξης του 83% για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάϊο και Ιούνιο.

«Με λυπεί το γεγονός πως ακόμη και τώρα και ενώ ως ΠΣΑΠ έχουμε βγάλει ανακοίνωση λέγοντας ξεκάθαρα πως αρνούμαστε την πρόταση που μας κατέθεσε η Super League 1 που αφορά μόνο τους μήνες Μάρτιο μέχρι και Ιούνιο, οριζόντιας μείωσης ύψους 83% κάποιοι να επιμένουν γράφοντας 25%.

Επαναλαμβάνω: Η πρόταση ήταν: μείωση 83% για τους 4 μήνες: Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο του 2020» σχολίασε κατηγορηματικά.